![]() |
Odwołanie - Wersja do druku +- Forum Ski Jumps >> Gra skoki narciarskie online (https://ski-jumps.pl/forum) +-- Dział: Archiwum (https://ski-jumps.pl/forum/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Archiwum 2013 - 2017 (https://ski-jumps.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Odwołanie (/showthread.php?tid=1744) |
RE: Odwołanie - Mariuszyn - 05-04-2015 Jaki punkt został złamany? Skoro jesteś taki pewny to nie ma problemu Sprawa powództwa cywilnego w sądzie rejonowym zostałaby założona. Zainwestuje to 200 zł dla własnego przekonania. Zbierasz ekipę przyjeżdżacie, mówicie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Odwołanie - Administrator - 05-04-2015 Ja nie mówie że złamaliście, tylko jak to wygląda. częste przelogowania się miedzy kontami w sekundy, używane w tym czasie te same ip. RE: Odwołanie - Dominik2014 - 05-04-2015 Wybierz sobie jedno konto.A nie afery robisz. Regulamin pozwala mieć jedne konto. Kuba za przeklony w odwołaniu dostał bana na stałe. A w ogóle ta Twoja DOmcia to w ogóle w to jeszcze gra. Bo jak na siłę utrzymujesz jej konto to po co ci one. RE: Odwołanie - Mariuszyn - 05-04-2015 Ban jest jednoznaczny Multikonto, to czemu teraz mówisz, że nie mówisz iż nie zostało to złamane? Skoro Ty tego nie mówisz to natychmiast powinnieneś mnie odbanować ![]() ![]() RE: Odwołanie - Mariuszyn - 05-04-2015 Dominator Ciebie nikt nie prosił o komentarz, bo świat kończy się dla Ciebie przed drzwiami od pokoju/mieszkania/domu, bo nie wiem co Ty tam robisz w tej Warszawie. Ale odpowiem Domcia gra systematycznie i bardziej aktywnie, no nie tak aktywnie jak Ty ale praca i trening robi sama i to jest jedyna gra w jaką ona gra przez przeglądarkę mimo, że jest kobietą ![]() ![]() ![]() RE: Odwołanie - Administrator - 05-04-2015 Ja nie nakładałem. Już ci to pisałem na pw. Ten co nakładał uznał że złamałeś. Ja mówie jak to wygląda z mojej strony, osoby która może zobaczyć logi logować, ip itp. RE: Odwołanie - Mariuszyn - 05-04-2015 Ja powiedziałem "Na to konto nałożona jest blokada. Konto nie zostanie odblokowane Powód blokady: Multikonto z graczem Domcia94 (ID: 3527). Możliwość odbanowania jednego konta. Sprawę możesz wyjaśnić na forum" Albo dwa konta, albo żadne. Jeśli ten co nadał bana podtrzymuje swoje niech nie odblokowywuje, to skoro Ty piszesz, że nie masz nic wspólnego z tym i to on rządzi to z nim będziemy sprawę rozstrzygać w inny sposób, też straci trochę czasu na dojazd do Warszawy, Domino go przenocuje ;p RE: Odwołanie - Dominik2014 - 05-04-2015 (05-04-2015, 22:34)Mariuszyn napisał(a): Dominator Ciebie nikt nie prosił o komentarz, bo świat kończy się dla Ciebie przed drzwiami od pokoju/mieszkania/domu, bo nie wiem co Ty tam robisz w tej Warszawie. Ale odpowiem Domcia gra systematycznie i bardziej aktywnie, no nie tak aktywnie jak Ty ale praca i trening robi sama i to jest jedyna gra w jaką ona gra przez przeglądarkę mimo, że jest kobietą No to przeklinaj w liście w jakiejś sprawie urzędowej zobaczymy czy załatwisz sprawę. RE: Odwołanie - Dominik2014 - 05-04-2015 (05-04-2015, 22:40)Mariuszyn napisał(a): Ja powiedziałem "Na to konto nałożona jest blokada. No dobra a jak odbanuje ci konta to przestaniecie się logować nawzajem na swoje konta. Bo to o to chodzi nikt jakoś nie kombinuje tak tylko wy. I znowu będzie oszukiwać w treningu tygodnia. RE: Odwołanie - Domcia94 - 05-04-2015 my sie na swoje nie logujemy praktycznie wcale tylko prace puszczamy sobie jak ktos w pracy jest A kazdy trenuje 1 po drugim Tylko ze sie uzywa jednego PC !!!! w nocy to sie Mariusz z toba,scigal bo tak jak.pisal zawsze nie robimy wtedy konkurencji nikt nie oszukuje tylko ze Ty pomawiasz o oszustwo wszysykich M.in. Autoklikacz A w treningu tygodnia zawsze jedno odpuszczalo gdy inni sie scigali chociaz nis musielismy tego robic. |