![]() |
[S1] - Wersja do druku +- Forum Ski Jumps >> Gra skoki narciarskie online (https://ski-jumps.pl/forum) +-- Dział: Archiwum (https://ski-jumps.pl/forum/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Archiwum 2013 - 2017 (https://ski-jumps.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: [S1] (/showthread.php?tid=1665) Strony:
1
2
|
[S1] - silver969 - 02-25-2015 Nick, ID: silver969, 2047 Od kogo otrzymano bana: - Data i godzina otrzymania bana: 24.02 godz. 16 lub wcześniej (w powiadomieniu nie ma takiej informacji, a żaden mail mi nie przyszedł) Powód bana: Multikonto z ID 663 Krótki opis zdarzenia: Został nałożony na mnie ban za multikonto z Kuba08095. Nie jest to multikonto, jesteśmy dwoma różnymi osobami, jakiś czas termu pisał, że będzie szedł do szpitala, a potem że ma jakiś kurs, więc raz na kilka dni (średnio chyba 3-4) jak miałam czas żeby coś porobić, to wchodziłam na jego konto i robiłam podstawowy trening (150PE, 4 karnety). Nie wiem czy on zamierza dalej grać, czy nie, bo nie mam z nim kontaktu poza SJ, więc nie mogę zdecydować o odblokowaniu tylko jednego konta. Dlatego moja prośba, żeby zdjąć bana z obu kont, a ja mogę ze swojej strony zapewnić, że nie będę więcej wchodzić na jego konto, a czy Kuba będzie dalej chciał grać na s1 czy nie, to już sam zadecyduje. RE: [S1] - bubu1988 - 02-26-2015 (02-25-2015, 23:13)silver969 napisał(a): Nick, ID: silver969, 2047chyba zartujesz ![]() puknij ty sie w głowe kobieto, już totalnie masz innych za idiotów? RE: [S1] - silver969 - 02-26-2015 No jakby inaczej, wszechwiedzący bubu musiał dorzucić swoje trzy grosze. Puknąć to se możesz żonkę. Może Ty masz innych za idiotów, ja w przeciwieństwie do Ciebie nie kłamię, nie oczerniam innych osób. Z tego co mi wiadomo, adminem ani PA nie jesteś więc po co się udzielasz? RE: [S1] - raf1976 - 02-26-2015 witam niech mi ktoś wytłumaczy co daje w tej grze multi konto nawet jak je ma,bo poza tym że jeszcze jedna postać gra dalej . czemu takie sceny są z tego powodu robione. RE: [S1] - bubu1988 - 02-26-2015 (02-26-2015, 14:31)silver969 napisał(a): No jakby inaczej, wszechwiedzący bubu musiał dorzucić swoje trzy grosze. Proszę o ukaranie Silver za chamskie zachowanie wobec mnie, nie jestem ale bylem i widzialem twoje logi jak logujesz sie codziennie na konta swoich podopiecznych, czy to w klubie czy w kadrze, akurat mam prawo do wypowiedzi bo widzialem to na codzien, a rafi, multikonto...coz daje ![]() RE: [S1] - silver969 - 02-27-2015 Byłeś daaawno temu, więc nie masz prawa wypowiadać się o tym co jest teraz. I ciekawe, że jakoś wcześniej nikomu nie przeszkadzało, zalogowanie się CZASAMI na czyjeś konto [Sam Gazior pisał, że opiekowanie się czyimś kontem nie jest zabronione). Akurat, bystrzaku w klubie jest 6 osób, w zawodach bierze udział 4 - a mam w klubie aktywnych zawodników na dość równym poziomie, więc nie jest to żaden problem i zauważyłbyś, że w tym sezonie wstawiałam inne osoby do składu - rafa, tomaszqa, którzy mają mniej um niż Kuba. Dlaczego wchodziłam ostatnio na jego konto dokładnie wyjaśniłam i Tobie się tłumaczyć nie muszę. Karanie chamskiego zachowania wobec mnie? Nie bądź bardziej śmieszny- jak Ty mnie wyzywasz to jest w porządku? RE: [S1] - kuba08095 - 02-27-2015 tak to prawda co pisała silver prawie cały styczeń przeleżałem w szpitalu a teraz w lutym byłem na kursach a tam nie ma internetu i nie mogłem grać . więc ja też chcę mieć odblokowane konto . RE: [S1] - jurki23 - 02-27-2015 no tak ale na grę na s2 miałeś czas i grałeś .Chodzi o miesiąc luty nie wiem jak to było wcześniej. Do tego jako zastępca klubu AbsinThe S1 powiem tyle że zbliżał się mecz z wami (chodzi i o klub Yodabomb)to nie byłeś przez kilka dni aktywny na mecz znowu aktywny a po meczu znowu kilka dni nie zalogowany, to samo jak zawody reprezentacji zbliżały. Więc to dziwna sprawa.Ale to nie ja podejmuje decyzję . RE: [S1] - silver969 - 02-27-2015 Już pisałam, że to było przypadkowo, wchodziłam raz na kilka dni jak akurat miałam czas. Na ligowe Kuba nie był potrzebny, bo byli zawodnicy o większym potencjale.. I chodzi tylko o luty, bo wcześniej, już od długiego czasu praktycznie na jego konto nie wchodziłam. RE: [S1] - raf1976 - 02-27-2015 witam ponownie więc jest tak z tego co czytam,jednym można się kontami opiekować a innym nie. taka sama sprawa była już kiedyś z klubem Waga ciężka po prostu chodzi o rozwalenie klubu a nie o pierdoły z multi kontem żenada po prostu |