Transfery - Wersja do druku +- Forum Ski Jumps >> Gra skoki narciarskie online (https://ski-jumps.pl/forum) +-- Dział: Archiwum (https://ski-jumps.pl/forum/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Archiwum 2013 - 2017 (https://ski-jumps.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Transfery (/showthread.php?tid=428) Strony:
1
2
|
Transfery - Marcin - 08-28-2013 ID/Nick: 6,Marcin Pomysł: Ten pomysł odbiega troszkę od realiów , lecz myślę , że się spodoba Chciałbym , aby wprowadzono coś takiego jak transfery . O co mi chodzi ? Chciałbym aby klub mógł wykupić gracza od innego klubu . Kwotę podaje klub , od którego klub chce kupić zawodnika . Tzn. dam przykład : Akademia Ski-Jumps chce wykupić od AZS-u Seasiego . AZS podaje kwotę za jaką może go sprzedać . Akademia może renegocjować kwotę i jeśli AZS zgodzi się np. na kwotę 3 milionów , które Akademia chce dać za Seasiego wtedy Seasi jest już w Akademii . Mam nadzieję , że zrozumieliście Pomysł można troszke zmienić . Proszę wypowiadać się co do pomysłu Cel: urozmaicenie gry Plusy: więcej zabawy Minusy: myślę , że nie ma . RE: Transfery - Mateusz - 08-28-2013 Dobre, a ja bym jeszcze dodał listę graczy nieaktywnych których klub może pozyskać(kupić). Np: Gracz A zakłada klub, niestety nie może znaleźć graczy żeby mógł wystawić skład. Lista graczy którzy nie logują się ponad 30 dni była by dostępna i za kwotę ( kwotą większa im większa liczba UM gracza nieaktywnego ) klub by mógł kupić takiego zawodnika i tym samych powstały nowe klubu i było by więcej lig. RE: Transfery - Matis24 - 08-28-2013 Bardzo dobry pomysł, ale przydałaby się też zależność pomiędzy wartością zawodnika a transferami. RE: Transfery - Marcin - 08-28-2013 Pomysł można zmienić Mateusz to też oczywiście można wprowadzić . Czekam na opinię innych graczy . RE: Transfery - Seasi - 08-28-2013 Takie coś mozna wprowadzić tylko wtedy gry zawodnik nie bedzie mogl sobie odchodzic z kubu kiedy chce. Po co ktos ma kupowac zawodnika jak kazdy sobie moze odejsc gdzie chce to po pierwsze. Po drugie najpierw gracz musi wyrazic zgode na transfer RE: Transfery - Marcin - 08-28-2013 Tak jak wspomniałem pomysł zawsze można zmienić . Ja bym chciał żeby został wprowadzony . RE: Transfery - Mateusz - 08-28-2013 Dodatkowo jak zostanie kupiony to automatycznie podpisuje kontrakt np: na cały sezon i nie ma możliwości odchodzenia z klubu, chyba że zostaną zerwane jakieś warunki np: brak treningu, albo niewypłacona tygodniowa pensja. RE: Transfery - Skwarek - 08-28-2013 (08-28-2013, 13:04)Mateusz napisał(a): Dodatkowo jak zostanie kupiony to automatycznie podpisuje kontrakt np: na cały sezon i nie ma możliwości odchodzenia z klubu, chyba że zostaną zerwane jakieś warunki np: brak treningu, albo niewypłacona tygodniowa pensja. Zgadzam się Jakiś klub da za zawodnika np. 5 milionów a ten by sobie od razu odszedł to by było bez sensu ... RE: Transfery - Seasi - 08-28-2013 No widzisz Panie Marcinie nie tylko ja mam jakieś "ale". Inni też są zdania, że nie można odchodzic kiedy sie chce. RE: Transfery - Administrator - 08-28-2013 Jeżeli chce sie wprowadzić transfery to najpierw musiały by być wprowadzone kontrakty sezonowe, czyli zawodnik podpisuje kontrakt na X sezonów, a pomysł ciekawy |