Junior
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 3
Login z gry: Zuzanna
Planuję zakup samochodu z USA, ale nie wiem, jak wygląda cały proces – od wyboru auta po jego odbiór w Polsce. Jak długo trwa transport, czy są jakieś ukryte koszty i na co zwrócić uwagę przy wyborze firmy? Czy ktoś może podzielić się swoim doświadczeniem?
Junior
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Login z gry: Alicja
(03-31-2025, 15:58)Zuzanna napisał(a): Planuję zakup samochodu z USA, ale nie wiem, jak wygląda cały proces – od wyboru auta po jego odbiór w Polsce. Jak długo trwa transport, czy są jakieś ukryte koszty i na co zwrócić uwagę przy wyborze firmy? Czy ktoś może podzielić się swoim doświadczeniem?
Korzystałam z usług Boss Auto
https://bossautopolska.pl/select-cars/ i cały proces przebiegł bezproblemowo. Pomogli mi wybrać auto, sprawdzili jego historię po VIN, a potem zajęli się całą organizacją – od zakupu, przez transport, odprawę celną, aż po dokumenty potrzebne do rejestracji. Auto dotarło w umówionym czasie, a wszystkie formalności były załatwione przez firmę, więc nie musiałam się niczym martwić. Koszty były jasne od początku, bez żadnych niespodzianek, a samochód spełnił moje oczekiwania. Jeśli ktoś szuka sprawdzonej firmy do sprowadzenia auta, to mogę ich polecić!