Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wygląda sprowadzenie auta z USA?
Planuję zakup samochodu z USA, ale nie wiem, jak wygląda cały proces – od wyboru auta po jego odbiór w Polsce. Jak długo trwa transport, czy są jakieś ukryte koszty i na co zwrócić uwagę przy wyborze firmy? Czy ktoś może podzielić się swoim doświadczeniem?

Odpowiedz
(03-31-2025, 15:58)Zuzanna napisał(a):  Planuję zakup samochodu z USA, ale nie wiem, jak wygląda cały proces – od wyboru auta po jego odbiór w Polsce. Jak długo trwa transport, czy są jakieś ukryte koszty i na co zwrócić uwagę przy wyborze firmy? Czy ktoś może podzielić się swoim doświadczeniem?

Korzystałam z usług Boss Auto https://bossautopolska.pl/select-cars/ i cały proces przebiegł bezproblemowo. Pomogli mi wybrać auto, sprawdzili jego historię po VIN, a potem zajęli się całą organizacją – od zakupu, przez transport, odprawę celną, aż po dokumenty potrzebne do rejestracji. Auto dotarło w umówionym czasie, a wszystkie formalności były załatwione przez firmę, więc nie musiałam się niczym martwić. Koszty były jasne od początku, bez żadnych niespodzianek, a samochód spełnił moje oczekiwania. Jeśli ktoś szuka sprawdzonej firmy do sprowadzenia auta, to mogę ich polecić!

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 1 gości