Junior
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Prosze o odblokowanie kont z Id 193 i 196 na serwerze 2
Ale zaspamowaliście.
Nie mogę nigdzie znaleźć "Waszego" tematu z pożegnaniem się z serwerem 1. Tam było napisane, że Kulturalny i Wagowy to jedna osoba. Kilka dni po starcie serwera 2. zauważyłem, że Wagowy i Kulturalny wrócili i obserwowałem ich. Myślałem, że jest jedno konto i dwóch zawodników, a tu ku mojemu zdziwieniu są dwa konta. Nawet na forum nie postarałeś się i z obu kont piszesz z jednego IP.
Ban zostaje podtrzymany z możliwością wyboru jednego konta.
Medalista
Liczba postów: 146
Liczba wątków: 20
Login z gry: jurki23
Junior
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
My gramy oddzielnie ja nawet nie znam hasła do jego konta a on do mojego nie zna pisałem ci że ja tylko na wifi na telefonie siedziałem
Klubowicz
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
01-12-2015, 19:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2015, 19:12 przez Warszawski Koks2.)
Tak zgadzam się z KUlturalnym. Po pierwsze Ten gracz Kulturalny co gra na serwerze s2 nie jest tym co grał na S1 Ponieważ ja konto kulturalnego na S1 dostałem i grałem na 2 kontach Miałem 5-6 miesiecy przerwy i wróciłem na S2 i kolega tez postanowił zagrać i czasem wchodził u mnie an wifi na konto. Wiec proszę o sprawiedliwość !!!
Widzę że administracja jest na tej grze kipsa nie umie poskładać faktów
![Smile Smile](https://ski-jumps.pl/forum/images/smilies/smile.gif)
ale nic pozostaje Powiedzić że wraz z kulturalnym wybieramy konto Kulturalny
Klubowicz
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
01-12-2015, 20:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2015, 20:15 przez Warszawski Koks2.)
no ok ale już chyba nigdy nie wróce to dej gry i nikomu jej nie polece. A jak by kurde 20 osób zalogowało się w Maku na wifi to tez by bany poszły ??
można prosić jeszcze o zmiane nicku Warszawski Koks na jakiś inny obojętnie. Bo chciałbym kiedys się zarejestrowac na tym samym serwerze pod tym samym nickiem Dziękuje
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
Raz można zrozumieć, że ma się to samo IP, gdy się korzysta z Wi-Fi np. w McD, ale w Twoim przypadku to jest więcej tych logowań z tego samego IP. Sprawa zakończona, więc nie ma co drążyć dalej tematu. Zamykam.