Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 26
Jakie znacie najlepsze prezenty na parapetówkę? Z czego bylibyście najbardziej zadowoleni? Kilka osób już się mnie zapytało co chcę dostać w prezencie na nowe mieszkanie
Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 18
Voucher do jakiegoś sklepu z porcelana i naczyniami albo po prostu zestaw garnków,talerzy,szklanek, kieliszków,sztućców coś czego ci brakuje

Ogólnie uważam ,ze pościeli również nie za wiele - mogę dać namiar na sklep, w którym znajdziesz dobrej jakości pościel:
https://satyna24.pl/posciel-satynowa-180x200-musztardowa-pasy-jednobarwna-cizgili-adamaszkowa/
Jest tam wielu polskich producentów pościeli
Amator
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Szukam pomysłów na prezent na parapetówkę. Chciałbym, żeby był to prezent praktyczny, ale jednocześnie miły i osobisty. Co sądzicie o takich opcjach jak zestawy do gotowania, rośliny doniczkowe, czy eleganckie świeczki? Może macie jakieś inne sprawdzone propozycje? Chętnie poznam wasze opinie i doświadczenia!
Liczba wątków: 1
Elegancki zestaw kawy lub herbaty premium to świetny prezent, który na pewno umili gospodarzom chwile spędzone w nowym mieszkaniu. Możesz postawić na różnorodne smaki, aby gospodarze mieli okazję spróbować czegoś nowego. Dobrym pomysłem będzie również dodanie do zestawu kubków lub filiżanek. Jeśli wiesz, że gospodarze lubią eksperymentować, wybierz egzotyczne mieszanki z różnych zakątków świata.
Junior
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Dzięki za ciekawą myśl, warto nad nią popracować.