Pomocnik Administratora
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 92
Login z gry: Karol
Obecnie w Mistrzostwach Indywidualnych udział bierze TOP50 według rankingu... Myślę, że trzeba zrobić, że każda reprezentacja może wystawić 4 zawodników do tych Mistrzostw, do tego NAZWA z Mistrzostwa Indywidualne zmieniamy na Mistrzostwa SJ( odpowiednik realnych Mistrzostw Świata) Dodać właśnie również MSJ Juniorów udział dla zawodników do 19 lat.
Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 9
może tak być że 4 zawodników przystępuje do Mistrzostw jak Igrzyska będą wprowadzone to też 4 zawodników przystąpi
Klubowicz
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 2
Login z gry: Seba Żaba
Junior
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Również mam podobnie zdanie na ten temat. Oczywiście także gdy chodzi o MI.
Moderator
Liczba postów: 497
Liczba wątków: 15
Login z gry: Kahlan Amnell (AUS)
(03-04-2018, 11:23)Karol napisał(a): Obecnie w Mistrzostwach Indywidualnych udział bierze TOP50 według rankingu... Myślę, że trzeba zrobić, że każda reprezentacja może wystawić 4 zawodników do tych Mistrzostw, do tego NAZWA z Mistrzostwa Indywidualne zmieniamy na Mistrzostwa SJ( odpowiednik realnych Mistrzostw Świata) Dodać właśnie również MSJ Juniorów udział dla zawodników do 19 lat.
Tak, wydaje mi się, że będzie to bardziej sprawiedliwe. Bo noe wszyscy z top50 są aktywni. a gracze spoza pierwszej "50" czasami bardziej się angażują. Tak, mam między innymi na myśli siebie.
Pomocnik Administratora
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 92
Login z gry: Karol
Pomysł przedstawie całej administracji czy uda się go wprowadzić to odrębna spraw
Moderator
Liczba postów: 497
Liczba wątków: 15
Login z gry: Kahlan Amnell (AUS)
(03-07-2018, 18:47)Karol napisał(a): Pomysł przedstawie całej administracji czy uda się go wprowadzić to odrębna spraw ![Tongue Tongue](https://ski-jumps.pl/forum/images/smilies/tongue.gif)
Wspomnij o nieaktywnych graczach...
Klubowicz
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Login z gry: milosz47
Według mnie fajne byłoby wprowadzenie MŚ jak w realu.
MŚS- jeden konkurs na normalnej i jeden na dużej + Drużynówka na dużej (Kobiety i mężczyźni) + Konkurs mieszany
MŚJ- jeden konkurs na normalnej i jeden na dużej + Drużynówka na dużej (Kobiety i mężczyźni) + Konkurs mieszany I próg wiekowy liczyłby np. 18 lat ( Młodsi gracze nie mają zbyt wielkich szans z graczami którzy w grę grają już długi czas np.Belleti)
ML- Zawody złożone z 4 serii + Drużynówki + Mixty
Wydaje mi się że urzeczywistniło by to rozgrywki i dało szanse na osiągnięcie sukcesów przez początkujących graczy.
Amator
Liczba postów: 2
Login z gry: Piotr Pawłowski
Amator
Liczba postów: 1