Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Planuję pojechać do Ameryki, żeby tam pracować.
Cześć! Planuję wziąć udział w programie Work and Travel w Ameryce i chciałbym zapytać o wybór agencji na tę podróż. Jakie kryteria uważasz za ważne przy wyborze agencji? Czy na przykład zwróciłeś uwagę na doświadczenie agencji, opinie innych uczestników lub warunki wizowe? Jak wybrałeś agencję – czy polecali cię znajomi, czy też robiłeś rozeznanie na własną rękę?

Odpowiedz
Super! Super! Super!

Odpowiedz
Dzięki za udostępnienie! Platforma oferuje szeroki wybór ofert pracy w różnych częściach Stanów Zjednoczonych, co pozwoliło mi wybrać dokładnie to, co mi odpowiada. Wybrałem pracę w branży usługowej. Jestem przekonany, że program Work and Travel nie tylko otworzy przede mną nowe perspektywy zawodowe, ale także da mi szansę poznania wspaniałych ludzi i kultury USA.

Odpowiedz
Cześć! Planuję wziąć udział w programie Work and Travel w Ameryce i chciałbym zapytać o wybór agencji na tę podróż. Jakie kryteria uważasz za ważne przy wyborze agencji? Czy na przykład zwróciłeś uwagę na doświadczenie agencji, opinie innych uczestników lub warunki wizowe? Jak wybrałeś agencję – czy polecali cię znajomi, czy też robiłeś rozeznanie na własną rękę?

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 1 gości