Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serwer vps
Jak w temacie – każdy, kto posiada własny, szybko rozwijający się serwis, prędzej czy później będzie musiał o tym pomyśleć. Serwery dedykowane są drogie i mogą być zbyt kosztowne dla przeciętnego użytkownika, dlatego dobrym rozwiązaniem może być wybór serwera VPS.

Sam też o tym myślę, bo chcę zabezpieczyć się na przyszłość i przenieść swój projekt na taki serwer. Tylko rodzi się pytanie, czy ktoś miał doświadczenie z jakimś dostawcą i może coś polecić lub doradzić, jakich firm lepiej unikać?

Aktualnie najbardizej biorę pod uwagę serwer vps od Itsky https://itsky.cloud/cart/serwery-vps/ . Czy ktoś miał możę z nimi do czynienia?

Odpowiedz
Jeśli szukasz solidnego ukraine vps, sprawdź VikHost. Mają niedrogie opcje o dobrej wydajności, niezależnie od tego, czy potrzebujesz systemu Windows, czy Linux. Brak ukrytych opłat i błyskawiczna konfiguracja, co jest dużym plusem. Używałem ich do hostowania projektów, a czas pracy jest świetny. Jeśli chcesz czegoś niezawodnego bez rozbijania banku, warto wziąć ich pod uwagę.

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 1 gości