Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agencja marketingowa Łódź
Czołem! Chcę polecić agencję marketingową, z którą miałem okazję kooperować przez ostatnie kilka miesięcy – https://michumedia.pl/ . Zgłosiłem się do nich, gdyż potrzebowałem całościowej strategii marketingowej dla mojej firmy, która zajmuje się sprzedażą przez internet. Już od pierwszego kontaktu byłem pod wrażeniem ich profesjonalizmu i zaangażowania. Realizowali dla mnie kampanie reklamowe w mediach społecznościowych, pozycjonowanie oraz mailingi. Wyniki przerosły me oczekiwania – znacząco wzrosła ilość wyświetleń na stronie, jak i również współczynnik konwersji. Poza tym, od początku mogłem liczyć na ich pomoc i bezproblemowy kontakt, gdy pojawiły się pytania czy wątpliwości. Reasumując, agencja marketingowa Łódź to firma, jakiej można zaufać.

Odpowiedz
Nasza firma też znajduje się w Łodzi i tam właśnie otwieramy kolejny oddział. Wynajem biura w Łodzi to była dobra inwestycja w rozwój na tym terenie bo pozwoliło nam to wzmocnić naszą pozycję na rynku. Biura na wynajem w Łodzi są często w bardzo dobrych lokalizacjach oraz nowocześnie urządzone tak jak np. OFF Piotrowska Center.

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 2 gości