Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Może ktoś z Was był na konferencji AI
Cześć wszystkim! Ostatnio interesuję się sztuczną inteligencją i szukam ciekawych konferencji na ten temat. Zależy mi na wydarzeniach, które łączą teoretyczne wykłady z praktycznymi warsztatami, gdzie można nauczyć się nowych technologii i ich zastosowań w różnych branżach. Może ktoś z Was był na konferencji AI, która zrobiła na Was wrażenie i możecie ją polecić? Chętnie dowiem się, jakie wydarzenia są warte uwagi!

Odpowiedz
Cześć! Jeśli interesuje Cię Konferencja AI, to polecam Konferencję Lean TWI. Może wydawać się, że jest bardziej skierowana do osób zajmujących się lean management, ale w rzeczywistości dotyczy także wykorzystania nowych technologii, w tym AI, w optymalizacji procesów i zarządzaniu. Byłem na tej konferencji w zeszłym roku i bardzo mnie zaskoczyła swoją różnorodnością. Prelegenci omawiali różne aspekty sztucznej inteligencji – od jej teoretycznych podstaw, przez zastosowania w analizie danych, po praktyczne przykłady wdrożeń w firmach produkcyjnych i usługowych. Największą wartością były warsztaty, na których można było poznać konkretne narzędzia i metody wykorzystania AI w codziennej pracy.

Odpowiedz
Dzięki za polecenie Konferencji Lean TWI! Brzmi bardzo ciekawie, zwłaszcza że dotyczy nie tylko lean management, ale też technologii takich jak AI. Zawsze szukam wydarzeń, które łączą teorię z praktyką i pokazują realne zastosowania nowych technologii. Myślę, że taka konferencja może być świetnym miejscem do zdobycia wiedzy i inspiracji.

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 4 gości