Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Video - losowanie autografów w Ski Jumps
Jedna z topowych gier przeglądarkowych po wielkiej aktualizacji jest jeszcze lepsza
Tymi słowami kapixdmaselko zachęca do zapoznania się z SJ i nagrywa film o naszym losowaniu autografów  Cool

Jest nam niezmiernie miło z tego powodu  Angel, więc zachęcamy do obejrzenia video TUTAJ

[NOWE VIDEO]

Pojawiło się nowe nagranie z okazji rozpoczęcia sezonu letniego, zapraszamy do oglądania i subskrypcji kanału kapixdmaselko, któremu raz jeszcze dziękujemy Smile Video znajdziesz TUTAJ

[KOLEJNE VIDEO - NOWY SERWER]

Pojawiło się świeże nagranie od kapixdmaselko prezentujące nowy serwer, oglądaj je TUTAJ

Odpowiedz
Witam dziękuję za tego posta
Chciałem tylko dodać bardzo ważną rzecz mianowicie proszę wszystkich którzy odwiedzili ten post o subskrypcje kanału jest to mocne wsparcie dla mnie i gry

Odpowiedz
Kolejny odcinek videoporadnika znajdziecie TUTAJ - tym razem dowiecie się jak najefektywniej trenować swojego skoczka.

Odpowiedz
Dobry pomysł z filmikami. Admin na Fb puść posta. Moze następny odcinek zrobił byś może o wyglądzie skoczka czyli kombinezon narty kask gogle buty rękawice. I mógłbyś dodać o ustawieniach dodaniu avatara i opisu.

Dobra robota

Odpowiedz

(01-02-2019, 21:02)kapixdmaselko k.p.yt napisał(a):  
(01-02-2019, 19:26)Mlodyuk88 napisał(a):  Dobry pomysł z filmikami. Admin na Fb puść posta. Moze następny odcinek zrobił byś może o wyglądzie skoczka czyli kombinezon narty kask gogle buty rękawice. I mógłbyś  dodać o ustawieniach  dodaniu avatara i opisu.

Dobra robota
Dzięki za pomysł mój następny odcinek będzie pod tytułem
,, jak przygotować się do zawodów w ski jumps"
Dzięki za 14 łapek w górę i proszę was o zostawienie subskrypcji gdyż bardzo to rozwija kanał i mi pomaga

Odpowiedz
(01-02-2019, 19:26)Mlodyuk88 napisał(a):  Dobry pomysł z filmikami. Admin na Fb puść posta. Moze następny odcinek zrobił byś może o wyglądzie skoczka czyli kombinezon narty kask gogle buty rękawice. I mógłbyś  dodać o ustawieniach  dodaniu avatara i opisu.

Dobra robota
Dzięki za pomysł mój następny odcinek będzie pod tytułem
,, jak przygotować się do zawodów w ski jumps"
Dzięki za już 18 łapek w górę i proszę was o zostawienie subskrypcji gdyż bardzo to rozwija kanał i mi pomaga

Odpowiedz
Oto świeże nagranie od kapixdmaselko prezentujące nowy serwer w wersji mobilnej, oglądaj je TUTAJ

Odpowiedz
Nowy odcinek video na kanale kapixdmaselko - tym razem  nowości z gry

Odpowiedz
In response to the person asking about best stock market analysis websites, invest openai, stock trading advice, ai trading software, stock signal ai, best stock market ai software, ai firms to invest in, website stock market, stock forecast tool, ai trading prediction, I highly suggest this official source for AI stock picking platform tips or artificial intelligence shares, ai based stocks, best sites to analyse stocks, invest in ai stocks, ai in trading stocks, best software to predict stock market, stock analysis best app, artificial intelligence stock trading software, best stock research platform, best ai stocks to buy right now, together with this updated blog post about AI stock trading platform advice not forgetting sites such as ai stock prediction website, best artificial intelligence stocks to buy, stock picking sites, website for stock, ai and the stock market, us ai stocks, best stock info websites, good ai stocks to buy, stock prediction app, tools to predict stock market, together with this top AI stock analysis platform forum which is also great. Also, have a look at this a replacement on AI stock picking platform site alongside all ai stock portfolio, stock trading, stock market fundamentals, best ai trader, best ai software for trading, ai picking stocks, trading stock tips, best stock market ai software, best app for stock prediction, ai company shares, bearing in mind this go to the website about AI stock picking platform advice not forgetting sites such as open ai publicly traded, best ai stocks to invest in, stock market trading ai, stock picking system, buy chat gpt stock, on the main page about not to mention stock picking software, stock trading and investing, website for stock analysis, stock prediction bot, automated ai investing, for good measure. Check more @ Updated Custom Printing Service Sydney Guide 47ab080

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 1 gości