Medalista
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 16
Login z gry: tajny
07-16-2014, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-16-2014, 23:16 przez sztek.)
Witam
Dzisiaj naszło mnie na myśl aby uatrakcyjnić trening, tzn. są wakacje, każdy ma mało czasu rozjazdy i itp. W dodatku codziennie trzeba trenować te 150 PE aby zaliczyć zadania dzienne. Gram w SJ ponad rok już i trenowanie w treningu normalnym staje się dla mnie nudnawe gdyz codziennie się ciągnie monotonnie. Z racji tego zasugerowałbym możliwośc szybkiego treningu za 150 PE. Siłownia by została tak jak jest dla graczy z KP.
Administrator
Niezarejestrowany
szybki trening by kosztował 150 pe, 500% więcej kasy co podstawowy i wytrenuje ci 100 wybranej um. coś za coś
Medalista
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 16
Login z gry: tajny
widzę że 8 graczom się pomysł podoba to zostanie wprowadzony???. Jak trzeba to wrzucę jeszcze raz w propozycje.
Administratorze a nie dałoby się zmniejszyć na 400%??
Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 4
jak najbardziej zmiana w estetyce treningu moglaby być
troszke cos urozmaicic, chociazby wizualnie, ale może coś wiecej ?
napewno napisze wiecej na ten temat wieczorem jak wroce z pracy
Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 4
poza tym jedna rzecz mnie korci, aby wynagradzac graczy ktorzy na gre poswiecaja wiecej czasu, na dzien dzisiejszy mamy do wytrenowania 150 PE pozniej TNS max 8 i ewentualnie jak ktos ma 250 PE w schowku to moze je wykorzystac, a może dodać opcję innego treningu która wynagradzałaby wytrwałość osob ktore bardziej sie staraja? sa osoby co wejda na godzine dziennie i zrobia prawie wszystko a sa tacy co sa 5 godzin i chetnie by cos jeszcze porobili.
Druga kwestia to lądowanie ktorego liczna nie jest wliczna do potencialu... może to zmienic? niby lądowanie jest ważne w skoku jako całości a mimo to nie jest liczony do potencialu ktory odzwierciedla sile naszego skoczka.
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
Lądowanie m.in. zmniejsza ryzyko upadku.
BetVicc
Niezarejestrowany
Ja proponije loterię w treningu że każdy gracz mógłby raz na
Godzinę losowac jakąś liczba umiejętności
Za np20pe każde losowanie to taki bonus w treningu
Dla stałych bywalców