Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moi partnerzy i ja zajmowaliśmy się sprzedażą sprzętu
Miałem dość udane doświadczenie w małym biznesie - moi partnerzy i ja zajmowaliśmy się sprzedażą sprzętu. Na pewnym etapie postanowiliśmy rozbudować nasz magazyn i osobiście zainwestowałem 150000 zł.
Próbowałem się z nimi skontaktować przez komunikatory, ale nie było odzewu. Prawnicy stwierdzili, że sprawa jest skomplikowana ze względu na brak jasnych umów. Prawie pogodziłem się z utratą pieniędzy, dopóki mój przyjaciel nie powiedział mi o firmie Windykacja w Słowenii https://www.grandliga.com/pl/windykacja-w-slowenii/ Postanowiłem dać sobie jeszcze jedną szansę. Tydzień po rozpoczęciu pracy otrzymałem wiadomość: mój były partner skontaktował się ze mną i zaoferował częściowy zwrot pieniędzy. Zespół Grandliga nie poprzestał na tym - udało im się wynegocjować z nim pełną płatność. Po 3 miesiącach otrzymałem pełne 15 000 zł z powrotem, wraz z rekompensatą za opóźnienie. Szczerze mówiąc, do ostatniej chwili nie wierzyłem, że to możliwe. Ale Grandliga udowodniła, że profesjonaliści istnieją.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
moi partnerzy i ja zajmowaliśmy się sprzedażą sprzętu - RichardKous - 04-09-2025, 20:31

Skocz do:

Przeglądanie: 1 gości