08-02-2014, 23:39
a ja wam powiem tak, pomysl hansa ciekawy i jak najbardziej, tylko przypominam ze byla dyskusja na temat aby starsi zawodnicy ( po 20) roku zycia "w grze" zdobywali umiejetnosci wolniej, teraz proponujemy aby z KP można by bylo zdobywac duzo duzo wiecej umiejetnosci, musimy się określić, trzeba zrównoważyć gre w ten sposób aby nie zniechecic innych ( tych którzy nie mają czasu czesto bywać na koncie) z tymi co tego czasu maja za duzo , ok zyskamy nowych graczy ktorzy szybko podciągną punkty ale ludzie z top100 zaczna się denerwować, trzeba zrownoważyc uatrakcyjnienie treningu tak jak BMI w skokach, niby zawodnicy muszą mieć podobne a jeden mierzy 188cm a inny 160 jeden waży 77kg a inny 50 ale rownowaga w proporcjach jest.
Już dałem propozycję np logujesz się 7 dni z rzedu to dostajesz 5 karnetow na skocznie, logujesz sie 30 dni z rzedu dostajesz 14 karnetow ... w tej sytuacji kazdy gracz chcac nie chcac zaloguje sie chociaz po to aby zdobyc te karnety, jesli mowimy o uzytkowniach KP to można to jakos podrasować tak aby mieli lepiej i aby skusic innych graczy do kupna KP.
Już dałem propozycję np logujesz się 7 dni z rzedu to dostajesz 5 karnetow na skocznie, logujesz sie 30 dni z rzedu dostajesz 14 karnetow ... w tej sytuacji kazdy gracz chcac nie chcac zaloguje sie chociaz po to aby zdobyc te karnety, jesli mowimy o uzytkowniach KP to można to jakos podrasować tak aby mieli lepiej i aby skusic innych graczy do kupna KP.