Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
No i ze mną
Takk.
hans_1986, ciekawy pomysł. Kłopot przy ustalaniu kalendarza to właściwie żaden. Żeby nie było, że klub ustala sobie takie godziny do rozegrania meczu, żeby przeciwnik był osłabiony, to można dać jakiś zakres, np. od 7 do 22. Jednak w najbliższym sezonie nie wprowadzę tego, ponieważ zostało niewiele dni, a mam jeszcze trochę pracy. No i oczywiście muszą się na to gracze zgodzić.
Olimpijczyk
Czy w lidze w piłce nożnej kluby ustalają godziny czy są ustalone z góry? Tak samo tu powinno być stałe godziny tak jak teraz, tylko wieczorem.
hans_1986
Niezarejestrowany
dla mnie tak jak obecnie jest dobrze . Forma wyboru godzin jest dobra , wieczorne nie będą dobre , bo często o 20 sparing jest wiec nie ma sensu przesuwać ligi . Ale można dać dowolność tym którym tak bardzo ta opcje potrzebują . myślę że liga 8-19 godziny wybierane przez klub były by ok . Jak nie wybiera w danym okresie godziny to domyślnie tak jak było zostawić.
Nic nie przeszkadza, że sparingi są zazwyczaj o 20, bo jak pokrywa się termin sparingu i ligowego meczu, to sparing jest przesuwany o 30 minut chyba
Mistrz Polski
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 13
Uważam tak jak matty. Według mnie nie ma sensu robić ustalania przez kluby. Tym bardziej zobacz hans, że z osób które zagłosowały to 77% osób jest za zamianami na godziny wieczorne.
Olimpijczyk
Wprowadzona została zmiana z godzinami rozgrywania meczy ligowych. Zamykam.