Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pranie dywanu w pralce
Jeśli dywan jest zbyt duży lub zbyt ciężki, by bezpiecznie umieścić go w pralce, zaleca się skorzystanie z usług profesjonalnej pralni. Drobne dywany wykonane z syntetycznych materiałów zazwyczaj można bezpiecznie prać w pralce, pod warunkiem stosowania odpowiednich środków czystości i programów. O tym, które dywany nadają się do prania w pralce, a które wymagają profesjonalnego czyszczenia, można przeczytać na stronie https://www.kuchniaonline.pl/czy-mozna-prac-dywan-w-pralce/ i na pewno fajnie o tym pamiętać.

Odpowiedz
Na http://zdrowiewiadomosci.pl czytałem, że nie zaleca się prać tak dywanów mimo wszystko, można bęben uszkodzić.

Odpowiedz
Ostatnio zastanawiałem się nad praniem dywanu w pralce i chciałem zapytać, czy ktoś ma w tym doświadczenie. Czy jest to bezpieczne dla pralki i dywanu? Jakieś wskazówki dotyczące temperatury wody, użycia detergentów czy rodzaju pralki? Będę wdzięczny za wszelkie porady!

Odpowiedz
Witam wszystkich! Mam pytanie odnośnie prania dywanu w pralce. Czy ktoś ma doświadczenie z taką praktyką? Czy jest to bezpieczne dla dywanu i pralki? Jakie detergenty najlepiej użyć? Z góry dziękuję za wszystkie porady i wskazówki!

NIP: 5862376875
REGON: 521131859
[email protected]
221006884

Odpowiedz
dywany powinno się prac na sucho, wtedy nic się nie uszkodzi, a sam dywan będzie miał dłuższą żywotność

Odpowiedz
dywany powinno się prac na sucho, wtedy nic się nie uszkodzi, a sam dywan będzie miał dłuższą żywotność

Odpowiedz
Czy zdajesz sobie sprawę z ewolucji swojego własnego spojrzenia na ten temat?

Odpowiedz
Wielu ludzi ma różne doświadczenia, co wpływa na ich spojrzenie na ten temat.

Odpowiedz
Możemy szukać kompromisów, które uwzględniają różnorodność opinii.

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 7 gości