Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprawna współpraca z biurem tłumaczeń przez internet
Niedawno potrzebowałem tłumaczenia przysięgłego kilku dokumentów i znajomy zasugerował mi biuro LIDARIA. Na początku byłem sceptyczny, bo różnie to bywa z usługami przez internet, ale okazało się, że było warto. Już pierwszy kontakt zrobił na mnie dobre wrażenie – odpowiedź na zapytanie otrzymałem naprawdę szybko, dosłownie w kilkanaście minut, a cała komunikacja była jasna i rzeczowa. Na stronie wszystko jest dokładnie opisane, tym samym łatwo się zorientować, co i jak. Zajmują się tłumaczeniem nie tylko popularnych języków jak angielski czy arabski, ale też mniej oczywistych jak węgierski, czeski czy koreański. Ja akurat musiałem przetłumaczyć dokumenty z francuskiego i nie było z tym żadnego problemu. Tłumaczenie otrzymałem w umówionym terminie, bez żadnych opóźnień, a jego jakość była naprawdę na poziomie. Jeśli ktoś poszukuje biura tłumaczeń z dobrą obsługą i klarownymi zasadami, to szczerze mogę ich zarekomendować. Z pewnością jeszcze skorzystam, jak będę potrzebował czegoś w przyszłości. https://lidaria.pl/

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 1 gości