![]() |
Zmiejszenie liczby reprezentacji - Wersja do druku +- Forum Ski Jumps >> Gra skoki narciarskie online (https://ski-jumps.pl/forum) +-- Dział: Archiwum (https://ski-jumps.pl/forum/forumdisplay.php?fid=104) +--- Dział: Archiwum 2013 - 2017 (https://ski-jumps.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Zmiejszenie liczby reprezentacji (/showthread.php?tid=1340) |
RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - silver969 - 07-03-2014 Teraz teoretycznie nie wszyscy się łapią, bo do reprezentacji mają być powoływani najlepsi. Ale kiedy aktywni zawodnicy z przykładowo 5 krajów zostaną poprzydzielani, do 15 pozostałych to i tak myślę, że jeszcze pozostają miejsca (jest w sumie 12 miejsc w seniorach i juniorach + żeński osobno) RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - Dominik2014 - 07-03-2014 akurat w mojej reprezentacji jest dużo miejsca dla aktywnych graczy ![]() RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - bubu1988 - 07-03-2014 rozpocząłem ten watek z pomysłem i obserwuje debate na ten temat, i wszystko zostało już powiedziane, nie można usunąć bezkarnie połowę reprezentacji, lecz jakieś trzeba, decross ma racje że nie można patrzeć na jednego czlowieka, ale nie wyzywajmy sie ![]() ![]() Zostało pokazane które reprezentacje są najsłabsze i nie maja progresu aby w przyszłości była jakaś zmiana, wiec moze przemalujmy inne reprezentacje aby było bardziej realistycznie, w najmocniejsze reprezentacje podokładajmy aktywnych graczy, reszte zrubmy jakies fuzje i połączmy, zmienmy nazwy, a wszyskim jeszcze dajmy jedna mozliwa zmiane reprezentacji, obecna struktura nie ma przyszlosci.... tyle reprezentacji, w niektorych jeden aktywny zawodnik i jaka tam rywalizacja? jesli ktoś jest selekcjonerem i boi sie że straci posade? czego sie bac? skoro i tak nic się nie osiąga... lepiej stracić posadę selekcjonera jednoosobowej reprezentacji i patrzeć w przyszłość gdzie można być w aktywnej reprezentacji i o coś walczyc RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - matty - 07-03-2014 Tak wprawdzie to selekcjoner nie daje żadnych dodatkowych ulepszeń zawodnikowi, tylko musi ich powoływać. RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - Decross - 07-03-2014 no to co zaproponowałem brzmi bardziej pokrętnie niż "zróbmy wszystkim reset", ale wbrew pozorom jest proste i nie robi dużo zamętu. RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - hans_1986 - 07-03-2014 (07-03-2014, 00:20)Gazior napisał(a): Najbardziej mnie rozbawił argument "Nie chce likwidacji Szwecji bo jestem selekcjonerem" Argument śmieszny skoro selekcjoner to jedyny aktywny zawodnik. Zgłaszam protest , usuń swoja Reprezentacje a USA zostaw w spokoju! RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - hans_1986 - 07-03-2014 I o to chodzi . Po co likwidować reprezentacje ?U realnić gre że bez żadnych sankcji można mniej graczy wystawić RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - Decross - 07-04-2014 kompletnie nietrafione argumenty... W prawdziwych skokach jest przynajmniej 8 krajów, które bez problemu mogą wystawić pełny skład, a tutaj? Właśnie do tego zmierzamy, żeby wypełnić swoje kadry, bo ludzi jest za mało. I jeszcze jedno: To jest gra, jeśli ktoś będzie w takim kraju, w którym nie będzie mógł wystawić drużyny to zwyczajnie będzie poszkodowany, nie będzie dostawał punktów doświadczenia itp. RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - Decross - 07-04-2014 ja mówię o 4, ktora jest wymagana do zawodów druzynowych. Jest to minimalna ilość, by jakiś skoczek widmo, ktory nie logował się od 100 dni nie ciągnął w dół wyniku. RE: Zmiejszenie liczby reprezentacji - Decross - 07-04-2014 I ponawiam pytanie: Ile reprezentacji w tej grze posiada 4 aktywnych graczy w juniorce i 4 w seniorce? (łącznie aż 8 graczy) Tokiem Twojego rozumowania będą takie zawody, w ktorych będą startować 4 druzyny, albo mniej. |