Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 23
Czy oszczedzacie na przyszłosć?
Czy macie moze jakies plany na siebie?
Klubowicz
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 15
Login z gry: Bjorn
01-05-2022, 13:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2022, 15:05 przez Bjorn.)
Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy korzystanie z takich programów oszczędnościowych jest dobre.... Jasne,że oszczędzxanie na przyszłośc jest spoko i biorąc pod uwagę to jakie bedą nasze przyszłe emerytury jest sensowne, ale o wiele lepiej jest odkładać na własną rękę. Niż powierzać oszczędności innej firmie ( która nie wiadomo czy nie straci nam tej kasy). Wiele banków ma dobre programy oszczędnościowe.Jak na przykład nest bank i jego rodzinne oszczędzanie.
W sieci mozesz porównać sobie warunki.
https://www.tanie-konto.pl/promocje/ Zerknij sobie na promocje na stronie
Junior
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
(01-05-2022, 13:20)Bjorn napisał(a): Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy korzystanie z takich programów oszczędnościowych jest dobre.... Jasne,że oszczędzxanie na przyszłośc jest spoko i biorąc pod uwagę to jakie bedą nasze przyszłe emerytury jest sensowne, ale o wiele lepiej jest odkładać na własną rękę. Niż powierzać oszczędności innej firmie ( która nie wiadomo czy nie straci nam tej kasy). Wiele banków ma dobre programy oszczędnościowe.Jak na przykład nest bank i jego rodzinne oszczędzanie.
W sieci mozesz porównać sobie warunki. https://www.tanie-konto.pl/promocje/ Zerknij sobie na promocje na stronie
Też myślę, że odkładanie samemu ma większy sens i można mieć wtedy pełną kontrolę nad finansami. W zależności od potrzeb skorzystać można z programów dedykowanym osobom, które szukają skutecznych i bezpiecznych rozwiązań.
Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 18
06-20-2023, 15:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-27-2024, 14:12 przez Labek43.)
Ja niestety nie oszczędzam jeszcze, ale muszę chyba zacząć bo czas leci