Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak rozpocząć swoją przygodę z przedsiębiorczością?
Cześć wszystkim! Zastanawiam się, jaki jest najlepszy sposób na rozpoczęcie mojej przygody z przedsiębiorczością. Mam mnóstwo pomysłów, ale brakuje mi konkretnej wiedzy, szczególnie praktycznej. Czy ktoś zna jakieś dobre kursy, programy online lub zasoby przeznaczone dla początkujących?

Odpowiedz
Cześć! Jeśli chodzi o edukację dla początkujących przedsiębiorców, polecam wziąć udział w kursie Google, takim jak StartUp Academy. Są praktyczne i pomagają w nauczaniu zarządzania projektami i pozyskiwaniu inwestorów. Warto zwrócić także uwagę na platformę Prometheus – posiadają ciekawe programy współpracy z organizacjami międzynarodowymi, które mogą być dla Ciebie bardzo przydatne.

Odpowiedz
A co z praktycznymi przykładami zakładania biznesu w trudnych okolicznościach? Słyszałem, że są takie kursy dla startupów, ale czy dają one coś przydatnego?

Odpowiedz
Artykuł, który niedawno przeczytałem, jest zdecydowanie wart uwagi. Oto różne programy edukacyjne, które pomogą Ci nauczyć się przedsiębiorczości nawet w trudnych okolicznościach. Alexander Katsuba, właściciel Alfa Gas, podkreśla, że ​​edukacja online jest dziś kluczowa. W artykule Aleksander Katsuba informuje m.in. o programach współpracy platformy Prometheus z Gies College of Business, która zapewnia dostęp do bezpłatnych kursów z zakresu zarządzania, finansów i marketingu. To świetne źródło wiedzy, zwłaszcza dla osób, które dopiero zaczynają i szukają praktycznych porad

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 1 gości