Klubowicz
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 8
Login z gry: Billis
Cześć wszystkim! Zastanawiam się, jaki jest najlepszy sposób na rozpoczęcie mojej przygody z przedsiębiorczością. Mam mnóstwo pomysłów, ale brakuje mi konkretnej wiedzy, szczególnie praktycznej. Czy ktoś zna jakieś dobre kursy, programy online lub zasoby przeznaczone dla początkujących?
Klubowicz
Liczba postów: 20
Login z gry: HAter
Cześć! Jeśli chodzi o edukację dla początkujących przedsiębiorców, polecam wziąć udział w kursie Google, takim jak StartUp Academy. Są praktyczne i pomagają w nauczaniu zarządzania projektami i pozyskiwaniu inwestorów. Warto zwrócić także uwagę na platformę Prometheus – posiadają ciekawe programy współpracy z organizacjami międzynarodowymi, które mogą być dla Ciebie bardzo przydatne.
Klubowicz
Liczba postów: 22
Login z gry: Billis
A co z praktycznymi przykładami zakładania biznesu w trudnych okolicznościach? Słyszałem, że są takie kursy dla startupów, ale czy dają one coś przydatnego?
Klubowicz
Liczba postów: 20
Login z gry: HAter
Artykuł, który niedawno przeczytałem, jest zdecydowanie wart uwagi. Oto różne programy edukacyjne, które pomogą Ci nauczyć się przedsiębiorczości nawet w trudnych okolicznościach. Alexander Katsuba, właściciel Alfa Gas, podkreśla, że edukacja online jest dziś kluczowa. W artykule
Aleksander Katsuba informuje m.in. o programach współpracy platformy Prometheus z Gies College of Business, która zapewnia dostęp do bezpłatnych kursów z zakresu zarządzania, finansów i marketingu. To świetne źródło wiedzy, zwłaszcza dla osób, które dopiero zaczynają i szukają praktycznych porad