Dokładnie, w dodatku kosztem PE, którego i tak jest mało.
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
Regeneracja zmęczenia za PE to raczej nie jest dobry pomysł.
ja powiem tak ze zlym pomysłem jest redukcja zmeczenia w czasie, admin pisal ze najdlozej 1% bedzie sie redukowal 15 %, a za 1 prace jest 3% zmeczenia co daje 45 min redukcji zmeczenia, lepiej nie liczyc tego przez ilosc mozliwych prac 12 i 16, do tego dochodzi zmeczenie z treningu, nawet przy 2 min redukcji 1% zmeczenia twaloby to bardzo dlogo, co by sprawilo ze gracze przestaliby robic prace.
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
A może nawet przestaliby grać.
patrynio987
Niezarejestrowany
Hotele to dobry pomysł bo niektórych nie stać na dom.
Podatki też popieram bo jeżeli ktoś posiada dom to musi za niego płacić.
Medalista
Liczba postów: 209
Liczba wątków: 15
Zdecydowanie pomysł pierwszy odpada czasami przez trenign,prace ma sei 30-50 % zmęczenia i jak tu zredukowac jak np za godzine sa zawody
to odstraszy wielu i tyle
co do podatku to może byc ale podatek od majątku czyli od kasy tez jak ktoś ma 30 mln to niech płąci np 1-2% z tego i za dom oczywiscie
NorbertC
Niezarejestrowany
Aby ewentualnie urozmaicić grę można:
1. Zmęczenie z powolnym czasem spada samo, ale np. 1% na 10min? Ewentualnie SPA, ale nieco droższe niż teraz - na moim poziomie zmęczenie 1% to ok. 600 zł, a na 1 pracy mam 70-100 tysięcy. 100% zmęczenia to kwestia 60.000. Dom mógłby przyspieszyć regenerację punktów zmęczenia.
2. Pomysł mieszkania i ewentualnych podatków jest jak najbardziej ok.
hans_1986
Niezarejestrowany
Redukcja zmęczenia za PE, to nie jest najlepsze rozwiązanie. Lepiej do tego co jest dodać tylko czas oczekiwania. A w domu redukcja za darmo tyle że też z czasem oczekiwania. I wtedy nie potrzeba żadnego hotelu mieć. Tylko że trzeba pozwolić na regeneracje inna niż obecny sen.