06-30-2014, 10:15
Witam, mam do przedstawienia nowy pomysł który można wprowadzić w życie, chodzi o zmniejszenie liczby reprezentacji tak, aby zawodnicy którzy są skazani na samodzielne, lub w mniejszej liczbie aktywnych graczy na porażkę gdyż są reprezentacje które w swoich składach maja paru aktywnych solidnych a nawet znajomitych graczy, lecz nic nie osiągną bo zawsze kogoś będzie brakowało.
Mój pomysł polega na tym, aby w tych reprezentacjach które mają w swoim składzie kilku aktywnych graczy, przenieść losowo do reprezentacji w których graczy aktywnych jest więcej.
Nie ma sensu aby do reprezentacji powoływać osoby które od kilkudziesięciu dni są nieaktywni tylko po to aby zapchać miejsce i wystawić kadre do konkursu.
Plusy pomysłu- większa rywalizacja w kadrze
zwiększenie atrakcyjności gry i dużo dużo więcej
minusy- brak
Mój pomysł polega na tym, aby w tych reprezentacjach które mają w swoim składzie kilku aktywnych graczy, przenieść losowo do reprezentacji w których graczy aktywnych jest więcej.
Nie ma sensu aby do reprezentacji powoływać osoby które od kilkudziesięciu dni są nieaktywni tylko po to aby zapchać miejsce i wystawić kadre do konkursu.
Plusy pomysłu- większa rywalizacja w kadrze
zwiększenie atrakcyjności gry i dużo dużo więcej
minusy- brak