07-02-2014, 22:49
Przecież przeważnie ludzie przechodzą do PN, żeby sobie trochę powygrywać....
Najlepsi zawodnicy Estońscy, ich ranking i UM:
Yano55 - 16 | 184k UM
Decross - 28 | 155k UM
Wagowy Smirnoff - 31 | 150k UM
Lukasz95 -36 | 140k UM
NorbertC - 41 | 134k UM
Wg mnie pięciu zawodników w czołowej 50 to wystarczający powód, żeby Estonia miała zostać...
Natomiast nie obrazimy się jeśli ktoś ze słabszych reprezentacji zasili nasze szeregi, tak żebyśmy mogli wystawiać dobrą drużynę zarówno w seniorach jak i juniorach.
wg tego co napisał silver to nikt nie powinien mieć wątpliwosci ze do likwidacji są:
Austria, Niemcy, Włochy, Japonia, Słowacja, Słowenia, Szwecja.
Pewnie problem jest taki, że większość tych krajów jest mocna w prawdziwych skokach.
Ja bym po prostu tylko pozmieniał nazwy, z Ukrainy zrobił Austrię, z Bułgarii Niemcy itd.
Najlepsi zawodnicy Estońscy, ich ranking i UM:
Yano55 - 16 | 184k UM
Decross - 28 | 155k UM
Wagowy Smirnoff - 31 | 150k UM
Lukasz95 -36 | 140k UM
NorbertC - 41 | 134k UM
Wg mnie pięciu zawodników w czołowej 50 to wystarczający powód, żeby Estonia miała zostać...
Natomiast nie obrazimy się jeśli ktoś ze słabszych reprezentacji zasili nasze szeregi, tak żebyśmy mogli wystawiać dobrą drużynę zarówno w seniorach jak i juniorach.
wg tego co napisał silver to nikt nie powinien mieć wątpliwosci ze do likwidacji są:
Austria, Niemcy, Włochy, Japonia, Słowacja, Słowenia, Szwecja.
Pewnie problem jest taki, że większość tych krajów jest mocna w prawdziwych skokach.
Ja bym po prostu tylko pozmieniał nazwy, z Ukrainy zrobił Austrię, z Bułgarii Niemcy itd.