Klubowicz
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 2
Mnie nawet nie było. :x Oglądam film, a jest 2 moderatorów innych na czacie.. ;x
Norbercik
Niezarejestrowany
Lipko, Matt, Adrian, Piotrek. Wszyscy powinni dostać bana na 1 dzień.
W regulaminie powinien znaleźć się punkt, który mówił by o prowokacji, obrazie, kłótni na czacie.
Tak nie może być. Regulamin musi zostać zmieniony... Osoby, które prowokują kłótnię powinny zostać surowo ukarane. Jak widzicie dzisiejszą sytuację, zaczęło się o wyrażenia opinii, a teraz cały czat został wprowadzony w tę kłótnie. Oczywiście moderatorzy siedzą na czacie i robię tylko sztuczny tłok, zachowują się jak takie pionki między, którymi można spokojnie manewrować.
Dziękuję i pozdrawiam.
Ricardinho
Niezarejestrowany
A co mamy zrobić? Jak sam powiedziałeś nie ma takiego punktu w Regulaminie !
Norbercik
Niezarejestrowany
Ja nic takiego nie mówiłem. Po prostu wystarczyło napisać, że każde słowo dt. kłótni będzie surowo karane.
Lipko111
Niezarejestrowany
Sqbany, oczywiście mogę dostać bana, ale nie mam zamiaru czytać jak Matt jedzie nas od pachołków spod biedronki.
Norbercik
Niezarejestrowany
Po prostu, nie potraficie okiełznać swoich emocji... Wystarczyło zamilknąć na chwilę zmienić temat i cały czat by się uspokoił, ale jeżeli 1 już to zrobił a reszta nadal drażni temat to już sprawa moderatorów. Oni mają za zadanie dbać o czat.
piotreek100
Niezarejestrowany
Sqbany, zgadzam się, bardzo mądry post, ja mogę dostać bana, lecz wtedy jak Matt dostanie za prowokację.
+ Kiedy tylko zamilknąłem to Matt sypał kolejnym pseudo-inteligentnym tekstem...
dami423
Niezarejestrowany
Szczerze? Moim zdaniem administracja powinna zabrać każdemu moderatorowi tą rangę i dać naprawdę odpowiedzialnym graczom to, bo to co się teraz na chacie dzieje to jest cyrk. Nie wiem jakim cudem oni w ogóle załapali te rangi, nie mówię tu o wszystkich bo są porządni moderatorzy, ale zrobiłbym zupełną czystkę nie będe wymieniał nickami o kogo chodzi, ale pewnie większość graczy wie. Tyle z mojej strony, mam wyjechane na chata bo chcę w tej grze osiągać wyniki, a nie kłocić się z innymi.
Pozdrowienia drodzy gracze!
Lipko111
Niezarejestrowany
Dobra ja poproszę o bana na 24h za te "przezwiska"