piotreek100
Niezarejestrowany
Skoro napisałem "ft" i dostałem upomnienie za REKLAMĘ, to chyba oczywiste, że to nie jest reklama i upomnienie jest niesłuszne, ale cyrk... nawet administracja nie wie co to jest reklama? No red pls nawet nie mów , że ten niezwykle odpowiedzialny i obeznany młody człowiek dalej będzie pełnił rolę MC. Czy on pokazał, że nie wie co to jest reklama? Pokazał, więc za co miałbym bana dostać? Za prawdę?
Lipko111
Niezarejestrowany
Tutaj też bym się nad R.E.Qem zastanowił, powiedziałem, że gra schodzi na psy i takie ostrzeżenie
Dostałeś upomnienie od gracza r.E.Q. Powód: Uważaj sobie, napisałem coś wyraźnie!
Red Forever
Niezarejestrowany
Zależy w jakim kontekście napisałeś 'ft'...
Jeśli chodzi o bany, to zdejmę je.
Regulamin czatu zostanie niebawem zmieniony.
Lipko111
Niezarejestrowany
Zastanówcie się też nad moderatorami. Nie potrafią nawet zapanować nad sytuacją, tylko czat czyścili.
piotreek100
Niezarejestrowany
Spytałem Achillesa jakim cudem mam dużo kasy (czy czegoś) tam w ft, skoro nie grałem wcale.
Reklamą by było jakbym napisał dobre słowo o grze, podał link czy cokolwiek. A ostrzeżenie dostałem za dwie literki "ft", które jedynie w domyśle oznaczają grę konkurencyjną do Ski Jump.
A zmienicie też moderatorów, czy tylko regulamin?
@up R.E.Q. wszedł i zrobił porządek, a Ola i Ricardinho nie ogarniali nic.
Ricardinho
Niezarejestrowany
Ale rozmowa toczyła się o grze konkurencyjnej.
piotreek100
Niezarejestrowany
Co z tego, że toczyła się rozmowa, skoro nie prosiłem nikogo, żeby w tą grę grał, ani nie podawałem linku. Nic. Po prostu o nią zapytałem na dodatek MC, który nie widział w tym nic złego.