MineFifa
Niezarejestrowany
ID/nick:934/MineFifa
Pomysł:Dodanie do klubów oraz reprezentacji automatycznej pensji którą można ustalić co ile dni wypłacana oraz ile pieniędzy .
Cel:Czytaj wyżej
Plusy: Pensja jest wypłacana cały czas
Minusy:Nie ma
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
01-09-2014, 20:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2014, 20:50 przez matty.)
Myślę, że minimum raz na tydzień powinna być wypłacana w klubie jak i w reprezentacji. Gdyby AT zrobił indywidualne kontrakty z klubem to być może tam by się ustalało pensje + ewentualnie jakieś dodatki i pensja byłaby wypłacana np. w każda niedzielę. Niestety ja często zapominam o wypłacaniu pensji, więc trochę odciążyłoby to właścicieli i selekcjonerów od tej rzeczy i nie musieliby się martwić o wypłaty. Jestem na TAK.
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
No dobra, ale myślę, że można usunąć ten punkt regulaminu i ustawić automatyczne wypłacanie pensji.
Medalista
Liczba postów: 159
Liczba wątków: 45
a co jeżeli selekcjoner ostatnio nic pensji niewypłąca juz jakis tydzień
Akihito Miyamoto
Niezarejestrowany
Co do wypłacania pensji - poniekąd macie rację, lecz jakbyśmy mogli spojrzeć od realnej strony tego medalu, tej kwestii/sprawy. Ja wiem, że jeszcze krótko w to gram... i wiem, że odciążyłoby to Szefów klubów i Reprezentacji od tego typu zadań. I rozumiem też, że może zapomnieć się wypłacić pensji, lecz... jednak ażeby utrzymać jak największy realizm w grze, wypłacanie pensji - moim skromnym zdaniem - powinno nadal spoczywać "ręcznie" na Szefach klubów i Reprezentacji. Tak jak w życiu realnym. Sponsor czy inne podmioty powinny pamiętać o tego typu rzeczach, ażeby wypłacać należne kwoty za umowę/kontrakty tak i tutaj.
Nie wiem, czy obecnie można wypłacać różne kwoty różnym zawodnikom? Czy tylko jedna wartość kwoty dla wszystkich po równo? Jeśli tak, to moim zdaniem jest to w pewnym stopniu błąd. Gdybym ja prowadził klub lub Reprę, starałbym się płacić swoim skoczkom w zależności od umiejętności, wynikach w skokach.
grzegorzJ
Niezarejestrowany
ja jestem za tym aby wypłacane pensji pozostało do decydowania dla szefów klubów i selekcjonerska.
myślę też aby wysokość pensji wypłacać od podpisania kontraktu, czuli jak widziałem gdzie indziej, gracz po kolejnym podpisaniu 10 dniowego kontraktu dostawał większą pensję.
hans_1986
Niezarejestrowany
Jestem na tak pensja automatyczna ale wypłacana tylko raz na tydzień. Bądź można wybrać opcje co ile czasu ma być płatna.