Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trening siłowy – czy ktoś ćwiczył z Bulgarian Bag?
Cześć! Od jakiegoś czasu ćwiczę siłowo i szukam nowych narzędzi do treningu funkcjonalnego. Słyszałem o czymś takim jak Bulgarian Bag, ale nie do końca wiem, jak to działa i czy warto zainwestować. Czy ktoś z Was używał takiego sprzętu? Jakie są Wasze opinie, efekty, zalety i ewentualne minusy?

Odpowiedz
(06-10-2025, 20:03)EchoSphere napisał(a):  Cześć! Od jakiegoś czasu ćwiczę siłowo i szukam nowych narzędzi do treningu funkcjonalnego. Słyszałem o czymś takim jak Bulgarian Bag, ale nie do końca wiem, jak to działa i czy warto zainwestować. Czy ktoś z Was używał takiego sprzętu? Jakie są Wasze opinie, efekty, zalety i ewentualne minusy?

Cześć! Ćwiczę z Bulgarian Bag od kilku miesięcy i zdecydowanie mogę polecić. To świetne narzędzie do rozwijania siły, wytrzymałości i koordynacji. Na początku może się wydawać nietypowe, ale trening z nim jest bardzo efektywny. Jeśli chcesz poczytać więcej i zobaczyć różne modele, to sprawdź tutaj: https://bulgarian-bag.pl/ – mają tam wszystko dokładnie opisane, są też filmiki instruktażowe i opcje dla początkujących.

Odpowiedz
Dziękuję za podpowiedź! Zaraz zajrzę na stronę i zobaczę, co mają.

Odpowiedz

Skocz do:

Przeglądanie: 1 gości