Mistrz Polski
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 13
Tak jak proponuje Decross (z potencjałem) myślę, że byłoby najsensowniejszym rozwiązaniem.
patrynio987
Niezarejestrowany
I może gracze mieliby 3-4 dni na wybór reprezentacji bez losowań nie widząc jaką narodowość wybrali inni.
Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 4
widze ze decross boi sie o reprezentacjie
zrozumiale, ale ok, gazior dal dobry pomysl, z najmniej aktywnych reprezentacji pododawac do innych i tyle, ewentualnie dac mozliwosc zmienienia losowo tym osobom, i zrozumcie ze to podniesie atrakcyjnosc gry, teraz wystarczy sie zalogowac, zrobic kilka specializacji i juz sie jest w reprezentacji a tak to kazdy zmuszony bylby do ciaglego treningu itd
ciezko sie dostac, ciezko utrzymac, bardziej realniej i ciekawiej
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
Gdyby się zdarzyło tak, że nie byłoby miejsca dla zawodników w kadrze, to według mnie można zrobić jakąś dodatkową kadrę kadetów (wiek tylko 16 lat) juniorzy 17-19 i seniorzy 20+
Klubowicz
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Ja jestem za ponieważ w mojej reprezentacji są 3 w miarę aktywne osoby z której jedna skacze w Pucharze Narodowym, a jedna jest dopiero początkująca. Nie ma praktycznie konkurencji (bo większość nieaktywna lub loguje się na kilka dni). Ja bym chętnie zmieniła reprezentację na mocniejszą by wzmocnić drużynówkę żeńską jakieś lepszej reprezentacji bo w Słowacji tylko ja ciągnalę żeńską co nie ma większego sensu.
Administrator
Niezarejestrowany
Ja jestem za, ale do 15 reprezentacji, 15 ponieważ 70 aktywnych seniorów to 12 reprezentacji a jeszcze mogą dojść nowi seniorzy. A usunąć wolałbym te naprawdę które najmniej uczestniczące w PŚ(prawdziwym)(słowacja, ukraina, francja, kanada, usa), ale można zrobić według pot reprezentacji i usunąć 5 najgorszych.
Decross
Niezarejestrowany
Proszę nie sugerować się tylko i wyłącznie PŚ. Wszyscy najlepsi gracze Estonii skaczą w juniorach, a jeden w Pucharze Narodów.
Klubowicz
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Tylko szkoda Słowację wyrzucać w sumie, bo mamy dobrze rozwiniętą infrastrukturę skoczni i było by szkoda to marnować. Bo rozumiem reprezentacja out to i skocznie out. Wtedy by można wrzucić więcej skoczni ktore biorą faktycznie udział w PŚ.
hans_1986
Niezarejestrowany
obecnie ile jest reprezentacji ?
Ja bym redukcje zrobił tak że by na każdym kontynencie można skakać , a nie żeby wywalić jakieś państwa