Adbuster
Niezarejestrowany
03-07-2014, 13:20
]Nick, ID:Anette Sagen (ID: 5015)
Od kogo otrzymano bana:matty
[b]Data i godzina otrzymania bana:2014-03-07 12:17
Powód bana: 2 KONTA
Krótki opis zdarzenia:Mój brat gra w to ale przestał dziś.Namówił mnie do gry i sobie założyłam konto.I PISZĄ ZE MAM 2 KONTA PISALEMTO NA POMOC ALE NIC I DOSTAŁAM BANA.
JESTEM NA GMAIL BRATA GDY COŚ NA FORUM
PISAŁAM* SORKA BLĄD BO SIE SPIESZE
co mam robić?
patrynio987
Niezarejestrowany
Tylko że ostatnio twój ''brat'' pytał się na czacie jak zmienić płeć czy to przypadek, bo według mnie nie za bardzo.
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
Cytat:I PISZĄ ZE MAM 2 KONTA PISALEM TO NA POMOC ALE NIC I DOSTAŁAM BANA.
Pisałeś to? Ciekawe, z reguły dziewczyny piszą "Pisałam". Sprawdzałem logi na obu kontach i IP macie to samo. W dodatku chciałeś/łaś zrobić "sztuczną" rozmowę, że niby
(Ty i Twoja siostra) jesteście na czacie. Gdy jednym kontem się wylogowywałeś to od razu drugim kontem się logowałeś, by odpisać na czacie i tak kilka razy. Zamiast brnąć w to wszystko i się kłócić na czacie mogłeś/łaś siedzieć cicho.
Mariuszyn
Niezarejestrowany
PROCANDY OSZUST! Ban jak najbardziej zasłużony niech gra od początku jak chce ale jednym kontem, a nie sobie pomaga drugim kontem. Nie damy się okłamać, przyznaj się do winy albo zostaniesz stracony!
I stworzone następne konto - Skoczkini
Skoczkini
Niezarejestrowany
mARIU NIE POMAGAM SOBIE BO NIE MA JAK SPIT NIE CHCE TAMTEGO KONTA ZALOZYLEM SOBIE I CO JUZ NIE WOGÓLE GRAĆ?
Sory ziomek, jesteś mężczyzną więc nie możesz mieć tego konta.
Olimpijczyk
Liczba postów: 595
Liczba wątków: 34
03-09-2014, 12:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2014, 12:40 przez matty.)
Za multikonta jest ban. Za wybór płci nie. Mimo, że jest mężczyzną, a wybrał kobiecą płeć to obecnie nie złamał regulaminu.
Mistrz Polski
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 13
no właśnie - co innego, gdyby pierwsze konto było założone jako dziewczyna, a co innego jak juz grając jakiś czas, wiedząc dokładnie co i jak zmienia sobie, żeby mieć łatwiej..
Dlatego mi się wydaję, że trzeba wprowadzić korektę w regulaminie, aby zapobiegać takim sytuacjom...