Amator
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Login z gry: Alexxx7
Rozglądam się za mieszkaniem w Gdańsku, ale ceny ostatnio bardzo poszły w górę. Kilka lat temu mój znajomy kupił mieszkanie w centrum za całkiem adekwatne pieniądze, ale teraz te same opcje są o 30-40% droższe. Wygląda na to, że popyt jest nadal wysoki, ale nie rozumiem, czy powinienem czekać na spadek cen, czy lepiej kupić teraz. Może ktoś śledzi rynek i wie, jakie są perspektywy?
Amator
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Login z gry: Agataaa6
Tak, ceny w Gdańsku naprawdę poszły w górę, szczególnie w rejonach bliżej morza. Sam niedawno szukałem mieszkania i rozważałem różne dzielnice. Centrum jest drogie, ale jak się poszuka trochę dalej, to można znaleźć ciekawe opcje. Na przykład na
https://flato.pl/gdansk/sprzedaz/mieszkania/ - czasem są dobre cenowo i jakościowo. W każdym razie, jeśli planuje się tam mieszkać przez dłuższy czas, to lepiej kupić teraz, bo ceny raczej nie spadną gwałtownie.
Amator
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Login z gry: Alexxx7
Dzięki za informację! Rzeczywiście, ceny w Gdańsku rosną, zwłaszcza w popularnych lokalizacjach. Dobrze wiedzieć, że można znaleźć korzystne oferty, jeśli poszuka się trochę dalej od centrum. Sprawdzę ten link, może akurat trafi się coś interesującego. ?
Zawodowy Skoczek
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 2
Polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie nowoczesną i profesjonalną firmę deweloperską M Development -
deweloper Białystok , która oferuje mieszkania i domy w Białymstoku oraz okolicach. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.