Junior
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 4
Login z gry: Alicja
Ahoj všem, zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s objednávkou Mercedesu z USA přes specializovanou firmu. Jak složitý je celý proces dovozu, co vše je potřeba zařídit a jestli se to finančně opravdu vyplatí? Díky za tipy a rady!
Junior
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 5
Login z gry: Zuzanna
(08-01-2025, 02:18)Alicja napisał(a): Ahoj všem, zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s objednávkou Mercedesu z USA přes specializovanou firmu. Jak složitý je celý proces dovozu, co vše je potřeba zařídit a jestli se to finančně opravdu vyplatí? Díky za tipy a rady!
Osobně jsem využil služeb Boss Auto Česko
https://boss-auto.cz/select-cars/mercedes-benz/ pro dovoz Mercedesu z USA na objednávku a mohu říct, že to byla skvělá volba. Firma se postarala o vše – od výběru vozu na aukci, přes organizaci dopravy až po celní formality a registraci v Česku. Vše probíhalo hladce, s pravidelnou komunikací a žádné komplikace jsem řešit nemusel. Navíc jsem ušetřil značnou částku oproti cenám na domácím trhu a vůz přišel přesně takový, jaký jsem si vybral. Celkově doporučuji všem, kdo chtějí spolehlivě a bez starostí dovézt kvalitní Mercedes z USA.